Technologie pálení

  • vyznačuje se svou jemností a nezaměnitelnou chutí po destilovaném ovoci

  • pálení se provádí v celoměděném zařízení
    (katalytický účinek mědi = pohlcování nežádoucích pachů)

  • otop plynem
    (pomalejší a plynulejší ohřev kvasu = vyšší výtěžnost a lepší kvalita pálenky)

  • velikost kotle: 300 litrů

  • - kapacita kotle = 300 litrů kvasu - min. množství pro pálení = 100 litrů

  • - méně než sto litrů lze pálit pouze po domluvě

  • - doba pálení kotle při max. množství kvasu je dvě hodiny

Hlavní výhody dvoukotlového systému:

  • pálenka má bohaté aroma a jiné chuťové atributy než u jednokotlového systému

  • ohřev kvasu probíhá napřímo, bez přestupního média (jednoplášťové kotle)

  • jedná se o tzv. klasický způsob pálení

  • proces pálení je snadno ovladatelný

  • technologie je nenáročná na údržbu

Příjem objednávek na telefonním čísle: +420 721 869 976  
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!